GRAAG EEN OFFERTE ?

Overige gevelwerken

Overige gevelwerken

Allerhande gevelwerken aan crepi gevels

Waarom wij enkel crepi gevels plaatsen, reinigen en herstellen

De technieken voor het plaatsen, isoleren, reinigen en herstellen van crepi gevels zijn erg verschillend dan die voor gevels met andere ondergronden. Gevelbepleistering is dus specialistenwerk.

Bij gevelservice.be richten we ons op gevelwerken voor uitsluitend gepleisterde crepi gevels. Deze visie en onze bijna 20 jaar ervaring in het vak resulteren immers in ongeëvenaarde expertise en onovertroffen vakmanschap.

Welke gevelwerken we precies verzorgen?

  • Gevelpleister plaatsen via zusterfirma Marty Van Kerckhove
  •  Aangepaste gevelreiniging voor crepi gevels
  • Diverse kleine en grote gevelherstellingen
  • Totale gevelrenovaties en gevelisolatie
  • Bestaande crepi gevels herschilderen
  • Plaatsen van Sto® Ecoshapes steenstrips

U wil een bestaande crepi gevel laten herschilderen?

Natuurlijk kan ook een crepi gevel overschilderd worden. Toe aan een nieuw kleurtje of heeft de toplaag van uw crepi gevel de tand des tijds niet vlekkeloos doorstaan? Dan kan u op het vakmanschap van onze gevelschilders rekenen om een nieuw likje verf aan te brengen.

Uiteraard beschikken we ook voor gevelschilderwerken over aangepaste professionele materialen zoals stellingen, speciale verfborstels en aangepaste gevelverven. De keuzemogelijkheden que buitenverven zijn eindeloos, maar deze behoren zeker tot onze favorieten:

Sto® Lotusan

Dankzij de speciale verfstructuur kan vuil en vocht niet aan de gevel hechten. Bij een regenbui parelen vochtdruppels en vuil van de gevel af en zo blijft die langer mooi.

Sto® Dryonic

Deze ietwat blinkende en sneldrogende verf is sterk vochtafstotend. Daardoor wordt vocht, mosvorming en groenaanslag op de gevel maximaal vermeden.

Sto® Maxicryl

Voor een kleurintensieve laag op een minerale, organische of andere niet-elastische ondergrond is deze alkalibestendige Maxicryl gevelverf de juiste keuze.

Sto® Lastic

In tegenstelling tot de meeste andere elastische gevelverven op de markt is de scheur overbruggende Lastic verf, wél waterafwijzend én dampdoorlatend.

Welke kleur had in u in gedachten?

Niet alleen qua technische prestaties, maar ook qua kleuren heeft onze voorkeursleverancier Sto® heel wat keuzemogelijkheden. Wist u trouwens dat we uw crepi gevel ook in een donkere kleur kunnen afwerken? Met de UV-bestendige Xcolour verven zijn bovendien ook voor donkere gevels optimale thermische prestaties mogelijk.

Twijfelt u welke kleur u best kiest? Vraag dan gerust enkele kleurstalen aan. Deze samples zijn erg realistisch, want het zijn kleine stukjes crepi pleister met de gewenste kleur en dus erg representatief en duidelijk.

Mag het een “speciale” gevel zijn?

Bent u overtuigd van de vele praktische voordelen van crepi, maar tegelijkertijd wel te vinden voor opvallende motieven en structuren? Dan zijn de Sto® Ecoshapes zeker het overwegen waard. Deze steenstrips worden gemaakt uit minerale sierpleisters en kunnen in diverse vormen, formaten en structuren afgewerkt worden. Deze gloednieuwe gevelbekleding is een echte aanrader voor liefhebbers van een opvallende en unieke gevel die er net iets anders uitziet dan alle andere.

Voor

Tijdens

Tijdens

Na

Interesse om een richtprijs te ontvangen?

Wil u meer informatie over onze gevelwerken, aanpak en tarieven te ontvangen? Stuur ons een berichtje en eventueel ook al een foto van uw gevel door. Zo kunnen we u bijzonder snel een vrijblijvende prijsofferte of een datumvoorstel voor een plaatsbezoek bezorgen. Zo’n plaatsbezoek is binnen een straal van 20 kilometer rond Lokeren trouwens helemaal gratis.