GRAAG EEN OFFERTE ?

Gevelherstelling

Gevelherstelling

Kleine gevelherstelling of volledige gevel laten renoveren?

Gevelservice.be voor kleine en grote gevelprojecten

Gevelschade laten herstellen of uw oude gevel laten renoveren, daar wacht u best niet te lang mee. Tijdig een kleine herstelling of een vakkundige gevelrenovatie laten uitvoeren, kan u namelijk heel wat ergernis, risico’s en dure herstelkosten achteraf besparen.

Een kleine barst kan snel ontaarden in een grote scheur en zelfs structurele stabiliteitsproblemen tot gevolg hebben. Een klein vochtplekje op de gevel kan op haar beurt ernstige vochtproblemen signaleren voor er ook binnen in huis vochtschade en schimmelvorming optreden.

Om deze scenario’s te vermijden kan u best zo snel mogelijk de onderliggende oorzaak achterhalen en de nodige herstelwerken laten uitvoeren. Met Gevelservice.be heeft u alleszins een betrouwbare en erg gespecialiseerde vakman te pakken om u daarbij te assisteren. Zowel voor een onafhankelijke 2e opinie, praktisch advies en voor de eigenlijke herstel- of renovatiewerken kan u op onze jarenlange expertise vertrouwen.

Wij geloven niet in snel oplapwerk, wel in duurzame oplossingen!

Ongeacht het type beschadiging, wij gaan altijd op zoek naar de onderliggende oorzaak voor we herstelwerken aan uw gevel en buitenmuren uitvoeren. Vocht kan bijvoorbeeld wijzen op incorrect geplaatste gevelisolatie. Scheuren in de gevel kunnen dan weer het gevolg zijn van aanvriezend vocht, maar evengoed aangeven dat het wapeningsweefsel voor de gevelisolatie foutief geplaatst werd.

Pas als de precieze oorzaak gekend is, kunnen we bepalen of een retouche volstaat of de crepi gevel best afgekapt en herpleisterd wordt om gemoedsrust en een mooi uitzicht op lange termijn te garanderen.

Dat we een onafhankelijk en eerlijk advies formuleren, ook als dat een kleine herstelling in plaats van een omvangrijk gevelproject zou betekenen, is net onze sterkte. Eerlijk advies zonder invloed van commerciële belangen is precies waar wij het verschil willen en blijven maken.

Of wacht u nog steeds op de aannemer die destijds uw gevelwerken heeft uitgevoerd?

Het is volstrekt begrijpelijk dat u eerst de aannemer contacteert die uw gevel destijds geplaatst heeft. Blijkt die plots niet meer bereikbaar of bent u inmiddels al in een gerechtelijke procedure beland? Uiteraard probeert u best alsnog de aannemer in kwestie te overhalen. Heeft u echter een onafhankelijke 2e opinie nodig om uw gerechtelijk dossier te staven of wordt de gevelherstelling intussen dringend? Dan kan u gelukkig wel bij gevelservice.be terecht!

Een complete gevel make-over kan ook

Zijn de nodige herstellingen redelijk omvangrijk, dan is uw gehele gevel laten renoveren zeker een te overwegen piste. Op volledig nieuw geplaatste gevels geniet u immers 10 jaar aannemersgarantie.

Ook als u uw bestaande bakstenen gevel wil transformeren tot een tijdloze crepi gevel kan u bij ons uw gevel laten renoveren. Onze zusterfirma Marty Van Kerckhove bvba uit Lokeren is namelijk net gespecialiseerd in de plaatsing van nieuwe crepi gevels.

Of wil u uw gevel laten schilderen?

Bij gevelservice.be kan u gevelschade laten herstellen, de volledige gevel laten renoveren, een nieuwe crepi sierpleister laten plaatsen, maar ook uw buitenmuren en gevel laten verven in een nieuw kleurtje.

Lees hier welke gevelschilderwerken onze vakmannen zoal verzorgen.

Gevelhersteller gezocht?

Op zoek naar een betrouwbare vakman om uw beschadigde gevel te herstellen, graag een vrijblijvende prijsofferte of onafhankelijk advies van een expert ter zake nodig? Contacteer ons om een prijsofferte of een plaatsbezoek aan te vragen. Binnen een straal van 20 kilometer rond Lokeren is zo’n bezoek trouwens helemaal gratis.

Voor

Tijdens

Na

Enkele voorbeelden van te herstellen gevels