GRAAG EEN OFFERTE ?

Contact

CONTACT

Een herstelling aan uw gevel? Wij komen eerst even bij u langs!

Ook voor een kleine herstelling komen wij ter plaatse

Is uw crepi gevel vervuild of beschadigd en wil u die laten reinigen of herstellen? Dan bent u bij Gevelservice.be zeker aan het juiste adres. Plaatsing, schilderwerken, reiniging en herstellingen aan crepi gevels zijn namelijk net onze specialiteit.

Laten we vooral starten met een vrijblijvend plaatsbezoek. Zo kunnen wij de aard van de vervuiling of gevelschade heel precies vaststellen en u correct adviseren over de nodige herstelwerken. Laat u ons even weten wanneer het u best past dat we bij u langskomen?

Woont u in een straal van 20 kilometer rond Lokeren, dan kunnen we u dit plaatsbezoek helemaal gratis aanbieden. Voor locaties elders in Vlaanderen rekenen we op eenvoudig verzoek de verplaatsingskosten voor u uit, maar ook die houden we uiteraard zo billijk mogelijk.

Heeft u al een concreet gevelproject in gedachten, dan mag u zeker al een foto van uw gevel en de eventuele vervuiling en beschadigingen doorsturen. Zo kunnen we ons nog beter op onze kennismaking voorbereiden en eventueel al enkele samples of voorbeelden van gelijkaardige projecten meebrengen.

Had u een andere vraag? Ook die kan u uiteraard via onderstaand contactformulier indienen. We doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

Gevel Service

Hekelaarslaan 6
9160 Lokeren

0479 54 06 22

info@gevelservice.be

BTW: BE-0840.304.367

CONTACT FORMULIER

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.