GRAAG EEN OFFERTE ?

Over Ons

Over Ons

Bestaande crepi gevels herstellen, dat doet niet iedereen…

Hoe komen we erop?

Zaakvoerder Marty Van Kerckhove is een fiere vakman en een rasechte professional. Hij heeft zich in zijn jarenlange carrière heel bewust gespecialiseerd in het plaatsen en isoleren van crepi gevels en heeft een opmerkelijk oog voor detail. Telkens hij in de wagen zit, merkt hij langs onze Vlaamse wegen gepleisterde gevels op met vervuiling en diverse beschadigingen. Een pijnlijke vaststelling voor een trotse gevelspecialist als Marty en dus besliste hij om gevelservice.be op te richten. Via deze firma gaat hij vanaf nu niet enkel meer op pad om nieuwe crepi gevels en gevelisolatie te plaatsen, hij gaat ook bestaande crepi gevels herstellen, reinigen en herschilderen.

Net omdat de gevelherstellers van Gevelservice.be zo gespecialiseerd zijn en uitsluitend gevelwerken aan gepleisterde crepi gevels aanbieden, zijn duurzame herstellingen met resultaat op lange termijn mogelijk. Crepi gevels herstellen omvat immers veel meer dan enkel de beschadigde delen oplappen. Bij Gevelservice.be gaan we elke keer op zoek naar de onderliggende oorzaak van de gevelschade en daarbij wordt het hele gevelsysteem zorgvuldig onderzocht. Van ondergrond, plaatsing van de isolatie, de gebruikte sierpleisters en de afwerking.

 

Pas als de oorzaak van de gevelschade gekend is, wordt een onafhankelijk en eerlijk hersteladvies geformuleerd. Een grondige reiniging, nieuwe deklaag of retouches kunnen volstaan, maar soms blijkt ook het pleisterwerk afkappen en herbezetten de enige juiste beslissing.

Onze kwaliteitsgarantie

  • Zaakvoerder Marty Van Kerckhove heeft een diploma stukadoor en maar liefst 20 jaar ervaring in het vak op zak!
  • Gevelservice.be is erkend aannemer en dus geniet u op nieuw geplaatste gevels sowieso 10 jaar aannemersgarantie.
  • Gevelservice.be is erkend partner bij topleverancier Sto®
  • Graag wat referenties? Op eenvoudig verzoek kunnen we u zowel enkele recente projecten voorleggen als realisaties bij tevreden klanten waar we  > 10 jaar geleden aan de slag mochten.

Onze service

  • Onafhankelijk, eerlijk en vrijblijvend advies in verstaanbare taal
  • Wij bekijken niet alleen de gevelbekleding, maar het hele gevelsysteem telkens we een project starten. Zowel met de ondergrond, als omgevingsfactoren zoals temperatuur, vocht en trillingen houden we rekening om een duurzaam resultaat te verzekeren.
  • Ook voor de plaatsing van gevelisolatie kan u op onze expertise vertrouwen om maximale thermische en akoestische isolatie en optimale EPB-waarden te realiseren. Ook voor passiefbouw hebben we trouwens de nodige kennis op zak.

Waarom we enkel met Sto® gevelproducten werken

Gevelisolatiesystemen, gevelbekledingen, gevelpleisters en gevelverven zijn stuk voor stuk hoogtechnologische producten. Welke producten geschikt zijn voor elk type ondergrond en welke technische prestaties ze leveren, vergt dus behoorlijk wat studeerwerk. Het erg gediversifieerde productassortiment van topfabrikant Sto® kennen we intussen door en door.

Doorheen de jaren hebben we bovendien een uitzonderlijk hechte samenwerking met Sto® opgebouwd. Dat alles maakt dat we correct advies, snelle responstijden en kwalitatieve oplossingen kunnen bieden aan onze klanten.

De Sto® gevelproducten staan verder wereldwijd bekend om hun onberispelijke kwaliteit en duurzaamheid. Gespecialiseerd vakwerk met professionele producten van topkwaliteit dus en dat is precies waarom u crepi gevels herstellen in alle gemoedsrust aan gevelservice.be kan toevertrouwen.

Onze klanten: wie zijn ze en waar wonen ze?

Bij Gevelservice.be hebben we niet de ambitie om het allergrootste gevelbedrijf te worden, maar wel het allerbeste. Onberispelijk vakwerk afleveren blijft onze voornaamste doelstelling. Dat die visie werkt, merken we telkens we klanten van het eerste uur opbellen. Ruim 10 jaar na onze interventie blijken die nog steeds tevreden over het geleverde werk.

Crepi gevels herstellen doen we trouwens zowel voor particuliere nieuwbouw en renovatiewoningen, maar evengoed voor bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Ook andere gevelbedrijven doen beroep op onze expertise om gespecialiseerde gevelwerken te verzorgen.

Voorlopig zijn er nog ontzettend veel crepi gevels te herstellen in onze eigen regio rond Lokeren en het Waasland. Doordat we kostbare verplaatsingstijden kunnen uitsparen, bieden we het vrijblijvende en kennismakende plaatsbezoek in een straal van 20 kilometer rond Lokeren gratis aan, maar ook elders in Vlaanderen kan u ons aan het werk zien. Aarzel dus zeker niet om ons te contacteren en de tarieven voor plaatsbezoeken en gevelwerken buiten regio Lokeren aan te vragen.

Zijn wij net het type vakman dat u zoekt?

Hoe we crepi gevels herstellen en aan welke prijs? U komt het snel te weten door ons eenvoudigweg een bericht te sturen.