GRAAG EEN OFFERTE ?

Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevelreiniging voor crepi gevels, dat is specialistenwerk!

Zeker op crepi gevels valt gevelvervuiling eens zo hard op

Een strak en modern uitzicht is doorgaans dé reden om voor een gepleisterde gevel te kiezen. Een nette crepi gevel is nu eenmaal een trendy eyecatcher in het straatbeeld. Het omgekeerde geldt helaas ook als de gevel vervuild is, want zeker op een crepi ondergrond valt gevelvervuiling eens zo hard op.

De oplossing?
Een grondige gevelreiniging door een gespecialiseerd vakman zoals gevelservice.be zal uw gevelpleister terug doen stralen.

Crepi gevelreiniging laat u best niet door eender wie uitvoeren!

Bij gevelreiniging denken we doorgaans aan zandstraaltechnieken en hogedrukreiniging. Voor de meeste types gevelbekleding en bakstenen ondergronden is dat helemaal ok, maar om crepi gevels te reinigen zonder ze te beschadigen, is een aangepaste reinigingstechniek en kennis van zaken cruciaal. U wilt na de reinigingswerken toch een propere en geen beschadigde gevel overhouden?

Bij Gevelservice.be zijn we al jaren gespecialiseerd in het plaatsen, reinigen en herstellen van crepi gevels. We weten dus perfect hoe gevelreiniging voor gepleisterde gevels aangepakt moet worden.

Hoe wij crepi gevels reinigen?

Als gespecialiseerd vakman beschikken wij over alle nodige materialen om uw gevelreinigingsproject vlot, veilig en volgens de regels van de kunst uit te voeren. We brengen eigen stellingen mee, plakken al het buitenschrijnwerk zorgvuldig af en laten pas daarna onze professionele reinigingstoestellen op uw gevel en buitenmuren los.

  1. Hogedrukreiniging
    Crepi kan best vergeleken worden met verf waarin fijne steentjes vervat zitten. Om die steentjes niet te beschadigen of weg te blazen, passen we de druk en de temperatuur heel nauwkeurig aan. Met warm water (40°C) en de correcte druk garanderen we een grondige reiniging zonder beschadiging.
  2. Coatings en anti-moslaag
    Wanneer het geveloppervlak helemaal proper is, kan eventueel een nieuwe vuil- en waterafstotende coating of nieuwe crepi toplaag met dergelijke eigenschappen aangebracht worden.
  3. Barsten en scheuren?
    Komt er na de gevelreiniging gevelschade tevoorschijn zoals vochtplekken, barsten of scheuren, dan is een volledige herpleistering soms de enige juiste beslissing om een duurzaam resultaat op lange termijn te garanderen. Al gaan wij altijd eerst op zoek naar de precieze oorzaak van de schade. Oppervlakkige retouches zonder lange termijn garantie? Daar doen we niet aan mee!

Of uw gevel al een clean-up nodig heeft?

De meeste crepi gevels blijven ongeveer 10 jaar mooi. Bij ernstige vervuiling kan een gevelreiniging echter ook vroeger interessant blijken. Merkt u mos, roetaanslag of kleurvervuiling op, dan schakelt u best meteen een expert ter zake in. Zo bent u immers zeker of u enkel met vervuiling of met beginnende gevelschade te maken heeft. Tijdig de staat van uw gevel laten nakijken, kan dure herstelkosten vermijden.

Vraag gerust een gratis plaatsbezoek en vrijblijvende offerte aan

Niet zeker of u best nu al een reiniging inplant of bent u nieuwsgierig naar onze aanpak en prijzen? Stuur ons een bericht en eventueel ook een foto van uw gevel en wij beantwoorden beide vragen met plezier. Binnen een straal van 20 km rond Lokeren komen we gratis bij u ter plaatse om de staat van uw gevel, de mogelijkheden en de tarieven met u te bespreken!